Frokost,  Lunsj,  Mat og oppskrifter,  Mellommåltid

SMÅ PROTEINRIKE HAVREPANNEKAKER

Mandag og ny uke. Jeg venter på at Chris skal komme hjem fra skolen etter å ha vært borte hele helgen. Alltid godt å få han hjem igjen. Det er rart hvor stille det blir når man er alene selv om han mer og mer sjelden syns det er gøy å “henge med mamma”, men tilbringer mest tid med kompiser eller på rommet sitt.

Begynt å leke litt med kosthold og oppskrifter igjen. Merker godt at kroppen oppfører seg annerledes etter operasjonen, eller det kan ha med alderen å gjøre også. ? Jeg spiser forholdsvis fornuftig og heller ikke mengder, men det skal ikke mye til før det “setter seg”. Stikk motsatt av tidligere. Så jeg er i gang med å sette meg et prosjekt med meg selv fremover nå som jeg sakte, men sikkert kanskje kommer til å dele litt av.

Over til havrelappene – disse kan du toppe både med pålegg, lune bær, frukt, ja hva som helst egentlig.
Oppskriften gir 2-3 lapper, avhengig av hvilken størrelse du vil ha på de. Lag gjerne opp større røre. Både røren og lappene kan oppbevares noen dager kjølig, ellers tar det uansett ikke lang tid å lage de.

SMÅ PROTEINRIKE HAVREPANNEKAKER

Recipe by Marita
Servinger

1

porsjon

Ingredienser

  • 1,5 dl havregryn

  • 1 stk egg

  • 0,5 dl melk valgfri type

  • 0,5 ts bakepulver

Slik gjør du

  • Ha havregrynene i en blender og kjør dette til mel. Tilsett resten av ingrediensene og bland alt sammen i blenderen.
    Stek 2-3 passe store lapper på middels varme. Jeg steker en av gangen og bruker avokadoolje til å steke i.
    Topp med ønsket pålegg eller tilbehør.Her har jeg brukt avokado, serrano, mozzarella og tomat. Jordbær er overraskede frisk og godt ved siden av.Som sagt, du kan toppe med hva som helst.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *