Hverdagsliv,  Jul,  Sesong,  Shopping,  Tips og ønsker

ÅRETS ADVENTSKALENDER 2020

//inneholder annonselenker//

I dag er det to måneder til selveste julaften og og litt under en måned til vi kan begynne å telle ned til advent.

Chris ønsker deg kalenderen med Mercedes-Benz 300 SL i år.

Overrask noen du er glad i eller unn deg selv en av årets julekalendere.

Coolstuff har mange fine adventskalendere til en hver smak. Anbefaler deg å ta en titt HER.

Bestill nå, så er du sikret at den kommer frem i tide til advent.

Trykk på overskriften eller bildet for å komme direkte til julekalenderene.

Chili Klaus-Julekalender

Glem den gufne sjokoladekalenderen – godterikalenderen fra Chili Klaus er forbeholdt de skikkelig modige! Chilien varmer ekstra godt i desemberkulden, og denne julekalenderen for voksne er smekkfull av chilikuler, chilikarameller og chilisjokolade hver eneste dag frem til julaften. Dessuten skjuler det seg en spesiell overraskelse på nyttårsaften!

Haupt Lakrits-julekalender

Skjem bort lakriselskeren med en luksuriøs julekalender fra Haupt Lakrits! Bak lukene skjuler det seg gourmetlakris i tjuefire forskjellige smaker – det blir søtt, salt og uimotståelig sjokoladete når du teller ned dagene til jul med denne lakriskalenderen!

Estate Coffee kaffe julekalender

Nyt en kopp velsmakende espresso hver eneste dag frem til jul! Kaffekalenderen fra Estate Coffee inneholder 24 kaffekapsler i 12 forskjellige smaker. Kapslene passer til Nespresso-maskiner, og denne adventskalenderen til voksne er en perfekt gave til din kaffeelskende venn!

Lag din egen ølkalender

La øl-elskeren skåle inn julen! Fyll vår øl-adventskalender med 24 flasker, så har du den ultimate gaven til øldrikkeren. Kalenderen rommer tjuefire 50 cl-flasker, er laget av kartong og leveres sammenlagt. Vær oppmerksom på at øl ikke er inkludert.

Get Boring Stuff Done julekalender

Det er ikke noe galt med julevask, men julefreden kommer raskere hvis du porsjonerer ut ryddingen og vaskingen gjennom hele desember! Med denne morsomme julekalenderen skraper du daglig frem en ryddeoppgave som du ellers garantert hadde utsatt!

Mercedes-Benz 300 SL-julekalender

Med sine flotte måkevingedører tok Mercedes-Benz 300 SL verden med storm, og her kommer en hel julekalender som en hyllest til den klassiske bilen! Bygg en modellbil i skala 1:43, en lydmodul med den originale motorlyden og en bunnplate med miljøbilder. Julekalenderen er perfekt til bilelskeren, og blir en en fin interiørdetalj som kan stå fremme hele året!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *